Kreativ processledning

Vässa dina workshops?
Dags för möten där delaktigheten är viktig? Vill du ha bättre energi och effektivitet på mötet?  Har du varit med om mötesledare som har en massa kreativa verktyg de använder och får möten att bli så mycket bättre? Vår kurs gör det möjligt för dig att utveckla din förmåga att skapa och leda kreativa möten! Oavsett målgupp för dina möten får du användbara verktyg på vår kurs. Du lär dig metoder som ökar delaktigheten och skapar bra förutsättningar för energi och effektivitet.

Kvaliteten på både möte och resultat ökar. Kursledarna har lång erfarenhet av att designa och leda processer. Vi vet vad som är viktigt att tänka på och hantera för att processen ska ge resultat och bli framgångsrik. Vår processledarutbildning ger dig konkreta verktyg som är lätta att använda i din vardag.

Hur
Vi arbetar upplevelsebaserat, genomgångar av olika moment följs av praktiska övningar och reflektionssamtal. Kursen är två + två dagar. Du hinner testa och öva mellan kurstillfällena på det du lärt dig. De frågor och funderingar du får tar du med till nästa träff där vi reflekterar kring dem.

Delar av innehållet 
Att välja rätt metod.
Förberedelser.
Planering.
Gruppdynamik och effektiva team.
Framgångsfaktorer för en process.
Kommunikation.
Fallgropar och möjligheter.
Enkla metoder som tar kort tid i anspråk.

Kursledare Mija Toftner, sociolog och Lotta Green Dahlberg, socionom.

Pris Kursen kostar 10 800 kronor exklusive moms. Dokumentation och material samt fika och lunch ingår. Resor och eventuell logi bekostas av respektive deltagare. Vi fakturerar kursavgiften efter anmälningsdatumet gått ut. Anmälan är bindande.

Early bird rabatt! Anmäl dig innan 2019 är slut, det vill säga senast den 31/12 2019 så får du 10 % rabatt på kursavgiften.

Datum Kursen är fyra dagar; den 4-5/3 2020 och 23-24/4. Prelimininär tid för kursdagarna är 8.30-16.30. Sista anmälningsdag är den 13/2 2020.

Plats IOGT-NTO:s lokaler, Bantorget 5 i Lund. Nära centralstation och parkeringsmöjligheter vid Västra Stationstorget.

Du kan ställa frågor och anmäla dig här!  Du kan också ringa till Lotta 0721-613 617 eller Mija 0709-113 805

Citat från deltagare på tidigare kurser i Kreativ Processledning.

”Bra mix av verktyg, träning och reflektion – kunskaperna har fått ta fäste i rätt takt”

”Bara häng med och du lär dig massor!”

”Processledning är arbetslivet i färg!”