Ledarutveckling special! Intensivt, effektivt med massor av humor

Som chef är det din uppgift att ha fokus på helheten. För att kunna ha det måste du ha koll på ditt ledarskap. Nu har du möjlighet att utveckla dig och ditt ledarskap tillsammans med komiker och pedagoger från Presens Impro och Tapir utveckling.
Med lång erfarenhet av uppdrag inom näringsliv och offentlig sektor erbjuder de tillsammans en kurs där teorier om grupper och ledarskap kombineras med övningar i kommunikation och improvisation.

KURSENS INNEHÅLL

Under kursen får du som ledare upptäcka nya och gamla kunskaper på ett nytt sätt. Korta föreläsningar kombineras med praktiska övningar som visar hur tillhörighet leder till produktivitet. I ett prestigelöst sammanhang lär du med hela dig, inte bara tanken. Du får praktiska kunskaper för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare, och efter kursen ser du de team du leder på ett nytt sätt. Trygghet leder till effektivitet. Presens och Tapir visar hur du tar ditt team genom processen på ett framgångsrikt och förvånansvärt roligt sätt.

När? Vi ger kursen på efterfrågan, hör av dig!

Pris offereras vid intresse

 

 

 drivs av komikerna My Gudmundsdotter och Erik Broström. Med improvisationskomedins principer som pedagogisk utgångspunkt har de många års erfarenhet av att föreläsa, underhålla och hålla övningar inom ämnen som stärker en arbetsgrupp, både i samarbete och ökad självkänsla. Presens jobbar lustfyllt tillsammans med företagare mot lyckade tillställningar och gemensamma mål.

Vi på Tapir utveckling är Lotta Green Dahlberg och Mija Toftner, två utvecklings- och förändringsnyfikna personer med gedigen erfarenhet av ledarskap. Tapir skapar utveckling för individer och grupper på ett lustfyllt och inspirerande sätt. Det vi gör tillsammans med dig ger resultat! Med metoder som kombinerar kreativa processer och stöd i forskningen hjälper vi dig att sätta mål och att nå dem. Det ska vara roligt och lätt att jobba med det som kan vara svårt.

Har du frågor? Hör av dig här!