Utveckla din arbetsgrupp

Få din grupp att växa tillsammans

Arbetsglädje, effektivitet och engagemang växer när en grupp mår bra. Grupputveckling handlar om att bygga ett bra team, att utveckla gruppen med hänsyn till alla individer och till arbetet som ska genomföras. En grupp som vet hur de ska göra för att fungera tillsammans har större potential och mer energi i sitt arbete. Den tid ni lägger på att utveckla kommunikationen i er grupp, identifiera era styrkor och svagheter och skapa ett bra klimat kommer ge resultat. Ökad kreativitet, kvalitet i processer och inte minst trivsel är några faktorer som grupputveckling kan leda till.

Ni kanske är en nystartad grupp som vill sätta rätt förutsättningar från början, ett projektteam som vill utvecklas eller en ledningsgrupp som har stött på problem i arbetsprocessen. Oavsett så är grupputveckling både roligt och givande. För alla. Vi har erfarenhet att få er att lyckas, tillsammans.

Hur

Vi hjälper er att identifiera vilka utmaningar ni har som grupp, vilka behov ni har och vad ni bör fokusera på för att utvecklas. Utifrån det gör vi ett upplägg för utvecklingsarbetet med er. Vi arbetar kreativt och praktiskt med samspel och kommunikation. Ni får verktyg, insikter och metoder att använda i ert dagliga arbete. Redan under utbildningen kommer ni märka skillnad i gruppen, och kanske hos er själva som individer.

Bästa början

när du har tankar på att utveckla din grupp är att ta kontakt med oss så kan vi utveckla mer vad vi kan göra för dig och din grupp.