Chef? Gör din 1000-milaservice!

Är du chef? När ger du dig och ditt ledarskap lite extra omsorg?

Många yrken har redskap och maskiner som servas regelbundet för att jobbet ska kunna göras på bästa sätt. Som chef är du ditt eget redskap, du använder din kompetens, erfarenhet och personlighet för att vara en bra chef som leder verksamheten mot de mål som är satta. Säkert har du gått flera kurser som handlat om ledarskap, inspiration om olika sätt att leda eller kanske modeller för ledarskap din organisation vill införa. Mitt i allt detta finns du!

Tapir erbjuder en heldag för dig som är chef. I god tid innan vi ses kommer du att få en länk till ett frågeformulär, där svaren är grunden till din ledarprofil du får genom Extended DISC®.

Vi jobbar i en grupp på 6 max 15 personer där du får ”1000-milaservice” med ditt ledarskap i fokus! Du får din egen profil i en sammanställning med personliga tips och råd till dig i ditt ledarskap så du kan fortsätta reflektera på hemmaplan.

Under dagen går vi igenom olika personlighetsprofiler, generella beteenden och hur du lär dig känna igen olika profiler. Humor och klokskap mixas i en bra blandning. Vi samtalar, funderar och reflekterar. Fokus ligger på ledarskap, utgångspunkten är din personlighetsprofil och de svar den ger. Under dagen kommer du att få tips och tankar om:

  • hur du kan bli bättre på att kommunicera med ”svåra” personer.
  • dina starka sidor i ditt ledarskap
  • om vilka ledarbeteenden du behöver öva på.
  • dina konfliktbeteenden och hur du kan hantera konflikter
  • stressfaktorer och vad du kan göra för att minska din stress

Skicka in din intresseanmälan, så snart vi blir minst 5 deltagare ger vi kursen.

Pris: 6 200 kr exkl. moms. Du får ett kompendium med din ledarprofil och personliga utvecklingsråd. Fika och lunch under dagen ingår.

Vill du att jag kommer till din ledningsgrupp eller liknande? Hör av dig för offert!

 

Kursledare är Mija Toftner, certifierad i Extended DISC®. Sociolog med lång erfarenhet av ledarskap, har tidigare arbetat som utvecklingsstrateg och förvaltningschef.

Gör din intresseanmälan här eller per telefon 0709-113 805. Har du frågor? Hör av dig!