Det där med semester

Om du inte redan har semester så tror jag att du sitter och längtar efter ledigheten. Kanske inte alls för att fly från jobbet, utan för att det är så skönt med avbrottet från vardagen. Vi på Tapir längtar också! Så den här veckan är det mycket som ska bli gjort för att vi ska kunna koppla av på riktigt. Några möten. Städa papper och lådor som helt knökat igen, rensa o slänga. Skicka massor av mail till alla vi vill hålla kontakten med. Fixa och greja helt enkelt.

Höstens kurs i Kreativ processledning är spikad. När vi planerade insåg vi att det nu är över tvåhundra personer som vi genom olika versioner på kursen lärt upp i mod och kreativitet för att de på bästa sätt ska skapa möten som engagerar och levererar. Nu kommer en ny omgång under fyra dagar, intensivt kursande med superengagerade deltagare! Det ser vi fram emot!

Ha en skön sommar! Det tänker vi ha 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *