Du kan också vara med!

I oktober ger vi ännu en omgång av vår uppskattade kurs i kreativ processledning. Vi planerar för att det ska bli precis lika roligt och matnyttigt som tidigare deltagare sagt att det är.

Varje kurs har sin spännande blandning på deltagare, vi skruvar på vårt innehåll för att möta de nya deltagarnas förväntningar. Den utmaningen gillar vi! Varken Lotta eller jag är så mycket för rutiner och upprepning, det gör vi till en fördel för de grupper vi jobbar med! När vi skapar ett kursupplägg som ger varje grupp det bästa ger vi oss själva en positiv utmaning. Det är anledningen till att vi alltid tar reda på vad deltagarna tänker om processledning, vad de tänker använda det till och hur deras erfarenhet av processledning ser ut. Det är viktigt för oss att du får praktisk kunskap med dig hem och mod att använda den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *