Ordning och reda

Tillbaka på kontoret när semestern är slut. Det känns så bra, vi gillar verkligen att jobba i vårt eget företag. Lusten till allt som komma skall är stor, vi ser fram emot alla spännande människor vi ska träffa. Det är lätt för oss att fastna i kreativa roliga samtal om alla möjligheter. Lägga tid på det som för oss är utmanande, uppmuntrande och kreativt.

Så kommer vi på att vi måste skärpa oss lite, det finns en hel del fyrkantiga saker vi måste ta hand om. Administrativa arbetsuppgifter. De som i våra hjärnor upplevs ständigt återkommande, repetion, upprepning. Vi har lätt att göra det, men det finns ett stort motstånd i oss som vi hanterar. Som vi faktiskt har blivit bra på att hantera. Men vi är aldrig så slut i huvudet som efter en dag med ”ordning och reda”.

Det här är det underbara med att vi människor är så olika. Tur att det finns ni som älskar att göra det vi får anstränga oss att göra. Att få gå på djupet med människors olikheter är riktigt spännande. Det får vi jobba med när vi får uppdrag som handlar om Meyer Briggs Type Index eller Extended Disc  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *