Skydda varumärke och sen semester

Efter tre år med Tapir Utveckling kom vi på att vi kanske skulle göra slag i saken och skydda vårt namn. Det som kommit att bli vårt varumärke. När vi startade företaget gick det namnet inte att ta utan vi fick snällt kalla oss Green & Toftner AB. Men det har varit ett administrativt namn, Tapir Utveckling har verkligen satt sig! Tapirerna, tapirdamerna, fröknarna Tapir är bara några av de spännande namn vi kallas för! Efter många om och men tog vi itu med ansökan i patent och registreringsverkets digitala ansökningssystem. Jösses! Det var en riktig match att gå! Men vi klarade det, till hösten hoppas vi få svar. Handläggningstiden är lång, så håll alla tummar för oss att inget krånglar på vägen!

Nu stänger vi kontoret fram till i mitten på augusti. Dags att njuta lediga dagar och ladda om inför en spännande höst med intressanta uppdrag. Såklart går det att få tag på oss men vi är lite mindre flitiga att kolla mailen! Tapirerna önskar dig en skön och avkopplande sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *