Kreativitet och kursplanering

Nu har vi skickat mail till alla deltagarna i vår kurs kreativ processledning. Även den här gången är det stor bredd på de som valt att gå kursen! I mailet ställer vi några frågor som vi vill ha svar på efter några dagars funderande. Bland annat ber vi var och en beskriva sin egen bild av vad processledning är. Svaren använder vi till vårt upplägg för de fyra kursdagarna. Vi vill att det ska kännas angeläget och användbart för alla.

Det är lika spännande varje gång vi börjar arbetet med en ny grupp! Att se vilka tankar och frågor som rör sig i var och en och se på vilket sätt vi kan arbeta för att alla ska få ut så mycket som möjligt av kursen. För oss är det här win-win, deltagarna får en kurs som fångar deras behov och vi får hela tiden nya spännande utmaningar. Då trivs vi som bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *