Utveckla ditt lyssnande!

Har vi slutat lyssna på varandra?

 

Ofta lyssnar vi på andra – men hör vi vad de säger? Är vi mer fokuserade på vad vi skall säga i samtalet än på vad den vi pratar med faktiskt säger?

Tapir utveckling erbjuder dig en dag där vi vänder och vrider på begreppet lyssna. Genom olika övningar undersöker vi lyssnandet och reflekterar över vad som är skillnaden mellan dialog, diskussion och debatt. Du kommer att få fundera över hur du lyssnar och hur du skulle önska att andra lyssnar på dig. Efter dagen kommer du att ha utvecklat din förmåga att lyssna och du får med dig praktiska metoder som hjälper dig att lyssna.

Kursen är för dig som känner att du skulle ha glädje och nytta av att utveckla ditt lyssnande såväl i ditt arbete som i andra sammanhang.

 

När: Den 31 maj klockan 9.00-16.00

Kostnad: 3500 kronor + moms. I priset ingår fikor och lunch. Anmälan är bindande. För att kursen ska kunna genomföras på ett bra sätt behövs minst åtta deltagare. Fakturering sker när deltagarantalet är minst åtta.

Plats: IOGT-lokalen på Bantorget 5 i Lund. För dig som kommer med tåg ligger lokalen ett stenkast från stationen. P-platser finns till exempel på Västra Stationstorget.

Anmäl dig senast den 10 maj till lotta@tapirutveckling.se

 

Glada hälsningar

Mija & Lotta