Kreativ processledning

 

Lär dig utveckla processer som ger energi i arbetet

Tapirs processledarutbildning ger dig redskap att leda mer effektivt – med struktur och kreativitet som grund. Vi hjälper dig att få energi i dina processer och att höja kvaliteten i dem. Detta är en kreativ och praktisk utbildning som ger direkta verktyg.

Om du känner dig osäker som processledare eller vill lära dig att identifiera, utveckla, driva och skapa bättre processer ger vår utbildning handledning. Och kanske nya vägar. Oavsett om din processledning handlar om att införa nya uppdrag, genomföra ett förändringsarbete eller ta fram underlag för ett kommande arbete kan vi hjälpa dig att nå resultat. Vår processledarutbildning bygger på vad det innebär att leda processer i just ditt sammanhang, på ditt företag eller i din organisation, vilket ger dig konkreta arbetsmetoder som är lätta att implementera i din vardag.

 

Tapir Utveckling har lång erfarenhet av att leda processer. Vi känner till många av de fällor du kan falla i under arbetet och vi vet hur du ska undvika dessa. Framförallt vet vi vad som är viktigt att tänka på och hantera för att processen ska ge resultat och bli framgångsrik.

 

Hur

Kursen är två + två dagar. I höst ligger datumen den 11-12/10 och 27-28/11 2017. Då kan du som kursdeltagare testa och öva mellan kurstillfällena på det du lärt dig för att få ut mer av utbildningen. Du tar med dig frågor och funderingar tillbaka och få dem belysta på nästa träff.

Kursen kostar 9 900 kronor exklusive moms. Dokumentation och material samt fika och lunch ingår. Resor och eventuell logi bekostas av respektive deltagare.

Sista anmälningsdag för höstens kurs är den 31 augusti 2017. Anmälan är bindande.

Anmäler du dig innan den 31 maj 2017 får du rabatt på avgiften, du betalar 8 900 kronor ex moms. Begränsat antal platser till detta pris!

Vi ger också anpassade utbildningar för grupper och organisationer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan ställa frågor eller anmäla dig här!

Bor du i norra Sverige? Vi har förfrågan på utbildning i Örnsköldsvik eller Umeå, men behöver fler deltagare för att genomföra den. Hör av dig om du är intresserad!

Delar av innehållet: 
Förberedelser är A och O,
Gruppdynamik och effektiva team

Framgångsfaktorer i en process
Kommunikation
Fallgropar och möjligheter

Enkla metoder som tar kort tid i anspråk
Designa en process
Korta processer eller långa processer.