Kreativ processledning

Vill du leda grupper mer effektivt?

 

Leder du grupper och har svårt att skapa den energi och effektivitet på möten du så gärna vill? Har du varit med om ledare med en massa kreativa verktyg som de plockar fram och gör allt det där som du önskar att du också kunde?

Vår kurs hjälper dig med det! Du lär dig verktyg att leda med som skapar bra förutsättningar för energi och effektivitet. Kvaliteten på både möte och resultat ökar.

Tapir Utveckling har lång erfarenhet av att leda processer. Vi känner till många av de fällor du kan falla i under arbetet och du lär dig hur du kan undvika dessa. Framförallt vet vi vad som är viktigt att tänka på och hantera för att processen ska ge resultat och bli framgångsrik.

Vår processledarutbildning bygger på vad det innebär att leda processer i just ditt sammanhang, på ditt företag eller i din organisation, du får med dig konkreta verktyg som är lätta att implementera i din vardag.

Hur

Kursen är två + två dagar. Då kan du som kursdeltagare testa och öva mellan kurstillfällena på det du lärt dig för att få ut mer av utbildningen. Du tar med dig frågor och funderingar tillbaka och få dem belysta på nästa träff.

Kursen kostar 9 900 kronor exklusive moms. Dokumentation och material samt fika och lunch ingår. Resor och eventuell logi bekostas av respektive deltagare.

Vi har ännu inte satt datum för nästa tillfälle hör av dig om du är intresserad.

Vi ger också anpassade utbildningar för grupper och organisationer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan ställa frågor eller anmäla dig här!

Bor du i norra Sverige? Vi har förfrågan på utbildning i Örnsköldsvik eller Umeå, men behöver fler deltagare för att genomföra den. Hör av dig om du är intresserad!

Delar av innehållet: 
Förberedelser är A och O,
Gruppdynamik och effektiva team

Framgångsfaktorer i en process
Kommunikation
Fallgropar och möjligheter

Enkla metoder som tar kort tid i anspråk
Designa en process
Korta processer eller långa processer.

Citaten nedan är från några deltagare på tidigare kurser i Kreativ Processledning.

”Bra mix av verktyg, träning och reflektion – kunskaperna har fått ta fäste i rätt takt”

”Bara häng med och du lär dig massor!”

”Om du vill utmanas är det bara att köra!”